Cafe&Factroy Web Shop

Close

Cafe&Factory1: Nevesinjska 21

Ulazak u kafeteriju odaje utisak modernog enterijera u kojem dominiraju crvena, crna i bela boja. Stolovi su rasporedjeni blizu jedan drugom da bi se postigao efekat topline i kućne atmosfere. Ovaj lanac kafeterija predstavlja pilot projekat inostranih partnera koji su osmislili jedinstveni koncept prodaje i konzumacije sveže kafe na srpskom tržištu. Ovaj koncept je osmišljen kao pokušaj da se fabrika i atmosfera fabrike dovede do potrošača, a u kojoj bismo mogli da isprobamo najrazličitije vrste kafe, sveže pržene, skladištene i pakovane.

Kada uđete u Cafe&Factory primetićete čitavu proizvodnu liniju koja je sačinjena od najsavremenijih mašina za preradu i pakovanje kafe. Čitava linija je zatvorena pa tako kiseonik ne može prodreti unutra i umanjiti kvalitet proizvoda.

Ponuda prodaje kafe za kućnu upotrebu proširena je i ponudom različitih vrsta specijalitetne kafe za espresso i filter pripremu, kao i kafom bez kofeina. Sve ove kafe možete kupiti u zrnu ili samlevene po želji za različite vrste pripreme, možete kupiti već gotove mešavine ili kreirati svoj blend i na taj način se igrati sa ukusima i aromama kafe.

Ipak za one koji žele priliku za malo intimnosti i tajnovite razgovore postoji i nekoliko odvojenih stolova i fotelja. Poslovni ljudi dolaze ovde svakodnevno, zauzmu mesto za barom samo da bi, na putu do posla ili u povratku sa istog, na brzinu popili šoljicu espresso kafe. Neki, ipak, najviše vole da zauzmu mesto na visokoj stolici u izlogu, ispijaju ukusne napitke na bazi espresso kafe, dok posmatraju spolja užurbane komšije i prolaznike.

Cafe&Factory1

Nevesinjska 21, Beograd

Tel: 0653675641

Radno vreme: 08:00-23:00

Radno vreme prodavnice kafe: 08:00-20:00, sub-ned: 08:00-15:00

alt= alt=


последние новости искусства и мира живописи
Loading...
Loading...