Cafe&Factroy Web Shop

Close

Cafe&Factory5: Kraljice Marije 1

U oktobru 2010. godine otvorena je i četvrta kafeterija u nizu, a broj 5 u nazivu “Cafe&Factory5” nije greška već namerno poremećen redosled nabrajanja. I u ovom objektu možete naći čitavu proizvodnu liniju koja je sačinjena od najsavremenijih mašina za preradu i pakovanje kafe. Ova mala fabrika omogućava da se domaća kafa visokog kvaliteta ponudi potrošaču po najpovoljnijim cenama.

U drugom, većem delu ovog objekta, nalazi se servisni deo kafeterije Cafe&Factory. Meni karta sadrži skoro trideset proizvoda od kafe, bezalkoholna i alkoholna pića, koktele, kolače, sendviče. Ipak, ono zbog čega ljudi dolaze i vraćaju se u Cafe&Factory je ipak, espresso kafa i proizvodi bazirani na espresso kafi.

Kao i kod mešavine za tursku kafu, espresso kafa koja se služi u kafeteriji je specijalitetna kafa, uvek sveže pržena i pakovana, prijatne čokoladne arome i zaokruženog ukusa. Ovde se vodi računa o svakom detalju kada je u pitanju kafa, ali i enterijer, atmosfera, usluga, pa kvalitet postaje sinonim za brend „Cafe&Factory“.

Cafe&Factory5

Kraljice Marije 1, Beograd

Tel: 0653675644

Radno vreme: 08:00-23:00

Radno vreme prodavnice kafe: 08:00-20:00, sub-ned: 08:00-15:00


последние новости искусства и мира живописи
Loading...
Loading...